Provide feedback

What have we done right at Emännöintitoimisto Aamu real estate management services? Where do we have room for improvement? Our goal is for our customers to be the most satisfied customers in the world. Help us in our development work!

  • Information on the housing company and the person making the notification

    * Fields marked with asterisk are mandatory
Privacy notice

Cookies

Emännöintitoimisto Aamu (“Aamu”) uses cookies to collect information on the browsers visiting its website. This is a common practice on websites. Cookies help us to obtain information on the use of our website from the devices of those visiting our website. We mainly use cookies for purposes of analysis. We can analyse the number of visitors on our website and how the visitors landed on our website. This information enables us to develop and improve the website. We are committed to processing personal data in a confidential manner.

By using the Aamu website, the user gives their consent to the relevant processing of personal data and utilisation of cookies. The user has the possibility to disable the use of cookies on their web browser. This is usually done in the browser’s security settings. The user can also clear their cookie history in the browser settings. 

Data protection – Emännöintitoimisto Aamu’s forms and registers

General information

It is essential for the operation of Emännöintitoimisto Aamu to collect and manage personal data related to housing companies. A customer register is a register for maintaining member data. Members include the board members, residents and owners. Aamu also collects personal data for communication and marketing purposes. All processing of personal data is performed respecting the privacy of the persons filed in the register.

Basis for processing

Aamu requires information in order to be able to manage customer relations. Knowing your customers is an essential part of managing the affairs of housing companies. For other persons than customers, personal data is required for purposes of marketing and customer acquisition. The collected information is processed on the basis of legitimate interest. We utilise the data in the customer register for maintaining customer relationships and for handling communications.

Registers

Customer register
– Name
– Contact information: Address, telephone number and email address
– Housing company
– Role in the housing company
– Contacts

Marketing register
– Name
– Contact information: Address, telephone number and email address
– Housing company
– Role in the housing company

Collection of data

The personal data contained in the customer register is obtained from the customers themselves as well as from stakeholders. Data can also be collected from other service providers or sources maintained by authorities.

User tracking

We use Leadoo’s tracking service to follow what users are doing on the site and combine this behavioral data with other data we can gather from e.g. chat interactions. Leadoo uses etag tracking in order to hook together the same users behavior over several sessions. Please check out Leadoo Marketing Technologies Ltd’s Privacy Policy (https://leadoo.com/privacy-policy/) for more information on what is tracked and what your rights are. Leadoo works as the Processor and we work as the Controller for the data in terms of GDPR. You can stop the tracking by emptying your browser’s cache after the visit. For more on how Leadoo works as a GDPR compliant processor, see https://leadoo.com/privacy-policy-processor/ 

Retention of data

We store personal data in our customer register for as long as the person is an owner or resident in the relevant housing company and for as long as the housing company is a customer of Aamu. After such a time, we store any personal data pertaining to customers for as long as and in the extent required due to invoicing, collection of receivables, and legal measures. Any register data related to marketing will be stored until further notice.

Disclosure and transfer of data

Personal data will not be disclosed to any third parties. However, personal data can be disclosed to the authorities, if they present a statutory information request.

Access to data

Personal data are stored on the servers of data-processing-system providers and on the company’s computers. Paper copies of original documents are stored in our office and in the office archive.

Rights of the data subject

The data subject has the right to access information concerning them, the right to request the correction or deletion of data or the restriction of processing of their data, the right to object to the processing of their data, and the right to lodge a complaint with a supervisory authority. The right to delete, restrict or object does not, however, apply to any data which is considered critical or necessary to process.

The data subject is entitled to have their matter regarding the implementation of rights concerning data protection to be processed by the supervisory authority (data protection supervisor’s office), if we have not complied with the regulations regarding data protection.

Esko Uimonen

Technical Property Manager

Esko on kiinteistöjen kunnossapidon moniosaaja, joka vannoo ennakoinnin ja suunnitelmallisuuden nimeen. Eskolle on karttunut arvokasta näkemystä ja kokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta jo yli 15 vuoden ajalta.

Pia Polichronidis

Avustava kirjanpitäjä

Pia pitää taloyhtiöiden talouden pyörät pyörimässä. Hänen ansiostaan laskut maksetaan ajallaan ja oikeille tileille. Kiinteistöalalle Pian houkutteli vuonna 2013 suoritettu taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutus.

Risto Alasalmi

Analytics

+358 444 4444

Risto’s glasses tend to get foggy when he’s hard at work. He puts his vast knowledge in analytics and reporting into use for housing companies. Risto is responsible for Aamu’s housing company database, analytics and the controller operations of housing companies.

Mikko Sjöberg

Jack of all trades

+358 444 4444

hannu.makela@aamu.io

There aren’t many things that Mikko couldn’t help you with. His extensive knowledge on how to support and develop business operations is indispensable to us in the constant development of our operations. Every company should have their own jack of all trades.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää Emännöintitoimisto Aamu

Kampanja-aika

Arvonnan kampanja-aika on 13.1.-31.3.2020

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 13.1.-31.3.2020 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto

Arvonnan palkintona on Verkkokauppa.comin 200 € arvoinen lahjakortti. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Henkilötiedot

Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajien arvontaan ja palkinnon perille toimittamiseen. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Arvonnan järjestäjä toimittaa palkinnon voittajalle Suomen rajojen sisällä.

ISÄNNÖINTITODISTUKSEN TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

Toimitusehdot

Emännöintitoimisto Aamu (”Aamu”) Y-tunnus: 0909742-7 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: palvelumestari@aamu.io

Puhelin: 09 615 07 333

Osoite: Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

PL 181, 01301 Vantaa

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilaukset toimitetaan arkipäivisin asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Isännöitsijätodistus lähetetään viiden arkipäivän sisällä tilauksesta.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Jukka Saarto

Property Manager

Jukka on kiinteistöjohtamisen rautainen ammattilainen, joka on ansainnut kannuksensa haastavissa taloyhtiöiden tilanteissa. Jukalla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Isännöinnin tutkinnon lisäksi Jukalla on teknisen isännöitsijän jatkotutkinto ja laskentatoimen koulutus.

Miia Pylkkänen

Kirjanpitäjä

Miialla on 15 vuoden kokemuksella ansaittu musta vyö asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidossa. Lisäksi Miia taitaa myös arvonlisävelvollisten yhtiöiden kirjanpidon. Kiinteistöalan kirjanpidon jatkotutkinto antaa Miialle valmiudet hoitaa vaativia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnon tehtäviä.

Marianne Ollikainen

Kirjanpitäjä

Marianne huolehtii kiinteistöjen kirjanpidosta varmoin ottein yli 10 vuoden kokemuksella. Tarkan luonteen ja taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutuksen ansiosta ei pieninkään pilkkuvirhe jää Mariannelta huomaamatta.

Outi Väisänen

Service Master

Outi palvelee asiakkaitamme suurella sydämellä ja vuosikymmenten kokemuksella. Outi pitää huolen siitä, että asukkaiden asiat hoidetaan ajallaan ja autopaikat pysyvät järjestyksessä. Takataskussaan Outilla on kiinteistösihteerin pätevyys.

Petri Hyvönen

Kiinteistöpäällikkö ja hankespesialisti

Petri on monessa liemessä keitetty kiinteistöjohtamisen rautainen ammattilainen. Lähes 30 vuotisen uransa aikana Petri on ehtinyt toteuttaa menestyksekkäästi yli 50 energiatehokkuus- ja korjaushanketta sekä kouluttaa liudan uusia osaajia kiinteistöalalle.

Elias Lohilahti

Analyytikko

Elias on uunituore, analyyttisellä pääkopalla varustettu tuotantotalouden kandidaatti. Elias analysoi ja raportoi taloyhtiön kustannusrakenteen ja pitää huolen siitä, ettei yksikään ylisuuri kustannuserä jää huomaamatta.

Lenita Ala-Könni

Property Manager

Lenita on kiinteistöpäällikkö, jossa yhdistyvät pankinjohtajan talousosaaminen, teknisen isännöitsijän näkemys sekä tarttuvan positiivinen asenne. Vuosien kokemus pankkialan johtotehtävistä sekä taloyhtiöiden isännöinnistä takaavat moniulotteisen näkemyksen taloyhtiöiden johtamiseen ja kehittämiseen. Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) lisäksi Lenitalla on teknisen isännöitsijän tutkinto.

Lasse Erjamo

Property Manager

Kun Lasse on taloyhtiön kipparina, yhtiön talous pysyy tasapainossa ja tehtävät hoituvat särmästi. Lasse suunnittelee ja toteuttaa tehtävänsä tarkasti ja systemaattisesti, minkä ansiosta taloyhtiöiden kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen sujuu kuin rasvattu.

Jaana Ranne

Service Master

Jaana on Aamun sydämellisen asiakaspalvelun lähettiläs, jonka positiivinen elämänasenne ei jää keneltäkään huomaamatta. Jaanan pitkän ja menestyksekkään asiakaspalvelu-uran salainen resepti on aito välittäminen ja halu auttaa.

Samu Tauriainen

Uudet asiakkuudet

Samu on toimistomme oma duracel-pupu, joka toivottaa uudet asiakkaamme tervetulleeksi. Yhteistyön 100 ensimmäisen päivän aikana Samu ehtii organisoida taloyhtiölle niin asukaskyselyn, viestintäsuunnitelman kuin benchmarking-analyysinkin sekä laadituttamaan ensimmäiset ehdotukset kustannussäästötoimenpiteistä.

Katja Alaraappana

Järjestyksenvalvoja

Ilman Katjan tarkkoja silmiä taloyhtiöiden tiedot ja dokumentit olisivat sikin sokin. Katja pitää huolen siitä, että asiakkaidemme tärkeät asiakirjat arkistoidaan huolellisesti asiaankuuluvalla tavalla. Tarvittaessa Katja taikoo paperiset asiakirjat käytännölliseen digimuotoon.

Saku Virtanen

Tinkaaja

Saku toteuttaa sen, minkä mainospuheissa lupaamme: hän säästää asiakkaidemme puolesta kaikessa muussa paitsi laadussa. Saku pitää huolen siitä, että hintoja ja sopimusehtoja neuvoteltaessa taloyhtiön etu on ainoa asia, joka ratkaisee.

Otto Kuure

Analyytikko

Otto on kauppatieteiden kandidaatti, jonka olkapäillä keikkuu analyyttinen pääkoppa. Otto analysoi ja raportoi taloyhtiöiden kustannusrakenteet ja pitää huolen siitä, ettei yksikään ylisuuri kustannuserä jää huomaamatta.

Jussi Laukkanen

Customer relationships and services

Jussi ensures that our services match the needs of the housing companies, now and in the future. He ensures that cooperation with all our customers is fluent and uncomplicated. And uncomplicated and agreeable can also be used to describe his personality.