Tilaa isännöitsijäntodistus

Voit tilata tällä lomakkeella valitsemasi isännöitsijätodistuksen. Toimitamme isännöitsijätodistuksen valintasi mukaan joko sähköpostilla tai postitse.

Isännöitsijäntodistuksen tilaajalla tulee olla oikeus tilata kyseinen asiakirja. Mikäli tilaat asiakirjan toisen henkilön puolesta, toimitathan meille valtakirjan tai toimeksiantosopimuksen tilauslomakkeen liitteenä.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Emännöintitoimisto Aamu (”Aamu”) kerää tietoa verkkosivustolla vierailevista selaimista evästeiden (cookies) avulla. Tämä on yleinen käytäntö useissa verkkosivustoissa. Evästeiden avulla saamme tietoa sivujemme käytöstä verkkosivustoilla vierailevien käyttäjien laitteista. Käytämme evästeitä pääasiassa analysointiin. Voimme analysoida sivustolla vierailijoiden määrää sekä miten kävijät ovat päätyneet sivustolle. Tiedot auttavat meitä kehittämään ja parantamaan sivustoja. Olemme sitoutuneet käsittelemään tietoa luottamuksella.

Käyttämällä Aamun sivuja käyttäjä antaa suostumuksensa kyseiseen tietojenkäsittelyyn ja evästeiden käyttöön. Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö verkkoselaimessaan. Tämä tehdään yleensä selaimen tietoturva-asetuksista. Käyttäjä voi myös halutessaan tyhjentää evästehistorian verkkoselaimen asetuksista. 

Tietosuoja – Emännöintitoimisto Aamun lomakkeet ja rekisterit

Yleistä

Emännöintitoimisto Aamun toiminnan kannalta on välttämätöntä kerätä ja hallinnoida taloyhtiöihin liittyviä henkilötietoja. Asiakasrekisteri on rekisteri, jossa ylläpidetään jäsenien tietoja. Jäsenet sisältävät hallitusten jäsenet, asukkaat ja omistajat. Aamu kerää myös henkilötietoja viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kunnioittaen rekisterissä olevien henkilöiden yksityisyyttä.

Peruste

Aamu tarvitsee tietoja asiakassuhteiden hoitamista varten. Asiakkaiden tietäminen on olennainen osa taloyhtiöiden hallintaa. Muiden kuin asiakkaiden osalta tarvitsemme henkilötietoja markkinointiin ja asiakashankintaan. Kerättävien tietojen osalta perusteena on oikeutettu etu. Käytämme asiakasrekisterin tietoja asiakkuussuhteen ylläpitämiseen sekä viestintään.

Rekisterit

Asiakasrekisteri
– Nimi
– Yhteystiedot: Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
– Taloyhtiö
– Rooli taloyhtiössä
– Yhteydenotot

Markkinointirekisteri
– Nimi
– Yhteystiedot: Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
– Taloyhtiö
– Rooli taloyhtiössä

Tietojen kerääminen

Asiakasrekisteriin sisältyvät henkilötiedot saamme asiakkaalta itseltään ja sidosryhmiltä. Tietoja voidaan kerätä ja päivittää myös viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja asiakasrekisterissämme sen ajan, kun henkilö on osakas tai asuu kyseisessä taloyhtiössä ja niin kauan kuin taloyhtiö on Aamun asiakas. Tämän jälkeen säilytämme asiakkaisiin liittyviä henkilötietoja niin kauan ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista laskutuksen, perinnän ja oikeudellisten toimenpiteiden takia. Markkinointiin liittyviä rekisteritietoja säilytämme toistaiseksi.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaiselle, joka esittää lakiin perustuvan tietopyynnön.

Tietojen saanti

Henkilötiedot sijaitsevat tietojärjestelmätoimittajien palvelimilla sekä yrityksen tietokoneilla. Paperimuodossa olevia asiakirjoja on toimistossamme ja toimiston arkistossa.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tieto häntä koskevista tiedoista, oikeus pyytää häntä itseään koskevien tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista, oikeus vastustaa häntä itseään koskevien tietojen käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Poistamis- rajoittamis- tai vastustamisoikeutta ei kuitenkaan ole sellaisten tietojen osalta, joiden käsittely on välttämätöntä tai tarpeellista.

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietosuojaan liittyvien oikeuksien toteuttamista koskeva asia käsiteltäväksi valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutetun toimisto), mikäli emme ole noudattaneet tietosuojaa koskevia säännöksiä.

Elias Lohilahti

Analyytikko

Elias on uunituore, analyyttisellä pääkopalla varustettu tuotantotalouden kandidaatti. Elias analysoi ja raportoi taloyhtiön kustannusrakenteen ja pitää huolen siitä, ettei yksikään ylisuuri kustannuserä jää huomaamatta.

Outi Väisänen

Palvelumestari

Outi palvelee asiakkaitamme suurella sydämellä ja vuosikymmenten kokemuksella. Outi pitää huolen siitä, että asukkaiden asiat hoidetaan ajallaan ja autopaikat pysyvät järjestyksessä. Takataskussaan Outilla on kiinteistösihteerin pätevyys.

Pia Polichronidis

Avustava kirjanpitäjä

Pia pitää taloyhtiöiden talouden pyörät pyörimässä. Hänen ansiostaan laskut maksetaan ajallaan ja oikeille tileille. Kiinteistöalalle Pian houkutteli vuonna 2013 suoritettu taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutus.

Marianne Ollikainen

Kirjanpitäjä

Marianne huolehtii kiinteistöjen kirjanpidosta varmoin ottein yli 10 vuoden kokemuksella. Tarkan luonteen ja taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutuksen ansiosta ei pieninkään pilkkuvirhe jää Mariannelta huomaamatta.

Miia Pylkkänen

Kirjanpitäjä

Miialla on 15 vuoden kokemuksella ansaittu musta vyö asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidossa. Lisäksi Miia taitaa myös arvonlisävelvollisten yhtiöiden kirjanpidon. Kiinteistöalan kirjanpidon jatkotutkinto antaa Miialle valmiudet hoitaa vaativia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnon tehtäviä.

Jukka Saarto

Kiinteistöpäällikkö

Jukka on kiinteistöjohtamisen rautainen ammattilainen, joka on ansainnut kannuksensa haastavissa taloyhtiöiden tilanteissa. Jukalla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Isännöinnin tutkinnon lisäksi Jukalla on teknisen isännöitsijän jatkotutkinto ja laskentatoimen koulutus.

ISÄNNÖINTITODISTUKSEN TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

Toimitusehdot

Emännöintitoimisto Aamu (”Aamu”) Y-tunnus: 0909742-7 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: palvelumestari@aamu.io

Puhelin: 09 615 07 333

Osoite: Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa

PL 181, 01301 Vantaa

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilaukset toimitetaan arkipäivisin asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Isännöitsijätodistus lähetetään viiden arkipäivän sisällä tilauksesta.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää Emännöintitoimisto Aamu

Kampanja-aika

Arvonnan kampanja-aika on 13.1.-31.3.2020

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 13.1.-31.3.2020 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto

Arvonnan palkintona on Verkkokauppa.comin 200 € arvoinen lahjakortti. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Henkilötiedot

Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajien arvontaan ja palkinnon perille toimittamiseen. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Arvonnan järjestäjä toimittaa palkinnon voittajalle Suomen rajojen sisällä.