Ota yhteyttä - me palvelemme

Keskustele kanssamme

Palvelumestarimme palvelevat sinua maanantaista perjantaihin klo 9 – 16

09 615 07 333

Chattaa kanssamme

Live chatti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 16

Lähetä sähköpostia
Tietosuojaseloste

Evästeet

Emännöintitoimisto Aamu (”Aamu”) kerää tietoa verkkosivustolla vierailevista selaimista evästeiden (cookies) avulla. Tämä on yleinen käytäntö useissa verkkosivustoissa. Evästeiden avulla saamme tietoa sivujemme käytöstä verkkosivustoilla vierailevien käyttäjien laitteista. Käytämme evästeitä pääasiassa analysointiin. Voimme analysoida sivustolla vierailijoiden määrää sekä miten kävijät ovat päätyneet sivustolle. Tiedot auttavat meitä kehittämään ja parantamaan sivustoja. Olemme sitoutuneet käsittelemään tietoa luottamuksella.

Käyttämällä Aamun sivuja käyttäjä antaa suostumuksensa kyseiseen tietojenkäsittelyyn ja evästeiden käyttöön. Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö verkkoselaimessaan. Tämä tehdään yleensä selaimen tietoturva-asetuksista. Käyttäjä voi myös halutessaan tyhjentää evästehistorian verkkoselaimen asetuksista. 

Tietosuoja – Emännöintitoimisto Aamun lomakkeet ja rekisterit

Yleistä

Emännöintitoimisto Aamun toiminnan kannalta on välttämätöntä kerätä ja hallinnoida taloyhtiöihin liittyviä henkilötietoja. Asiakasrekisteri on rekisteri, jossa ylläpidetään jäsenien tietoja. Jäsenet sisältävät hallitusten jäsenet, asukkaat ja omistajat. Aamu kerää myös henkilötietoja viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kunnioittaen rekisterissä olevien henkilöiden yksityisyyttä.

Peruste

Aamu tarvitsee tietoja asiakassuhteiden hoitamista varten. Asiakkaiden tietäminen on olennainen osa taloyhtiöiden hallintaa. Muiden kuin asiakkaiden osalta tarvitsemme henkilötietoja markkinointiin ja asiakashankintaan. Kerättävien tietojen osalta perusteena on oikeutettu etu. Käytämme asiakasrekisterin tietoja asiakkuussuhteen ylläpitämiseen sekä viestintään.

Rekisterit

Asiakasrekisteri
– Nimi
– Yhteystiedot: Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
– Taloyhtiö
– Rooli taloyhtiössä
– Yhteydenotot

Markkinointirekisteri
– Nimi
– Yhteystiedot: Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
– Taloyhtiö
– Rooli taloyhtiössä

Tietojen kerääminen

Asiakasrekisteriin sisältyvät henkilötiedot saamme asiakkaalta itseltään ja sidosryhmiltä. Tietoja voidaan kerätä ja päivittää myös viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja asiakasrekisterissämme sen ajan, kun henkilö on osakas tai asuu kyseisessä taloyhtiössä ja niin kauan kuin taloyhtiö on Aamun asiakas. Tämän jälkeen säilytämme asiakkaisiin liittyviä henkilötietoja niin kauan ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista laskutuksen, perinnän ja oikeudellisten toimenpiteiden takia. Markkinointiin liittyviä rekisteritietoja säilytämme toistaiseksi.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaiselle, joka esittää lakiin perustuvan tietopyynnön.

Tietojen saanti

Henkilötiedot sijaitsevat tietojärjestelmätoimittajien palvelimilla sekä yrityksen tietokoneilla. Paperimuodossa olevia asiakirjoja on toimistossamme ja toimiston arkistossa.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tieto häntä koskevista tiedoista, oikeus pyytää häntä itseään koskevien tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista, oikeus vastustaa häntä itseään koskevien tietojen käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Poistamis- rajoittamis- tai vastustamisoikeutta ei kuitenkaan ole sellaisten tietojen osalta, joiden käsittely on välttämätöntä tai tarpeellista.

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietosuojaan liittyvien oikeuksien toteuttamista koskeva asia käsiteltäväksi valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutetun toimisto), mikäli emme ole noudattaneet tietosuojaa koskevia säännöksiä.

Terms and conditions

COMPANY FI1234567 (online shop) sells products to private persons in Finland and abroad. We reserve all rights to change the terms and conditions, and the prices. All prices include the VAT.

Contact us

E-mail: info@example.fi
Telephone: +358 29 123 4567
Address: Esimerkkikatu 1, 12345 Kaupunki, Finland

Orders

Orders are collected from the online shop selection by adding the products to the shopping basket. The order is confirmed by using the check-out functionality in the online shop to pay for the purchase. By confirming an order, you accept these terms and conditions, product pricing and shipping costs. An e-mail confirmation will be delivered in case an e-mail address is provided by the time of confirming the order. The e-mail confirmation lists the products ordered and the price breakdown.

Payments

Bambora PayForm (Paybyway Oy, business-id FI24865594) is the payment facilitator of the online shop. The Paybyway Oy is a payment facilitator authorized by the Financial Supervisory Authority of Finland. The payment process is conducted in the online service of the Bambora. Bambora or Paybyway Oy is shown as the payment received in the bank account listing and in the invoice. Paying with Bambora is safe. All information is exchanged through secured connections.

The trade happens between the online customer and the online shop. The online shop is responsible for all obligations related to the trade. 

Read more about Bambora: https://www.bambora.com

Payment methods

With Bambora PayForm you can pay your order by an internet banking account, a wallet, a payment card (credit/debit), an invoice or a partial payment. The following methods of payment are supported: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, Enterpay Company Invoice, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- and Debit MasterCard payment cards.

MobilePay: You can pay with your MobilePay wallet if you have allowed online payments in the settings of the MobilePay application. Payment via MobilePay takes place directly from the payment card linked to MobilePay. If charging the payment from the linked card fails, MobilePay can not be used in the online shop.

Pivo: Terms and conditions of Pivo can be found here: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto invoice and part-payment is a Finnish service for making purchases quickly and safely. Jousto is for private persons having their economy in balance. With Jousto you will get 30 days time to pay without interest or expenses. After you have received an invoice, you can decide to pay it at once or in parts. You can pay our purchase in up to 36 parts, starting from 9,90 eur/month. Expenses for Jousto part-payment are 3,90 eur/month and 19,90% interest. With Jousto you can pay purchases from 30 to 3000 eur. Aurajoki Nordic Oy issues the credit. Read more from www.jousto.com.

Contact Bambora PayForm

Bambora PayForm, Paybyway Oy (business-id FI24865594)
E-mail: payform@bambora.com
Telephone: +358 9 315 82 555 (workdays 9-17)
Address: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta, Finland

Shipping

Orders are being shipped during workdays. Products from the stock are usually delivered within 3-5 workdays. Delivery for products that are not in stock usually takes 1-3 weeks. Shipping costs are defined by the selected delivery method, possible extra services, shipment weight and size. The shipping costs can be seen in the check-out functionality before confirming the order.

Please inform us without a delay - at least within 14 days - in case a product has lost or damaged in shipping. The logistics company must be also informed regarding any products damaged in shipping.

Returns

The customer has a right to change or return ordered products during 14 days of receiving the order. The customer has a right to change or return all or part of the products in the order. The changed and returned products must be unused and in the original packaging. If you wish to change or return products, please contact us first for the instructions. Please attach your name, contact details and your bank account number for receiving the refund.

Cancelling an order, defect liability and reclamations

The customer has right to cancel an order before the order is dispatched. The cancellation must be done in written by an e-mail to the customer support of the online shop.

The online shop is liable for defects in the sold products according to the applicable law. Please contact the customer support of the online shop immediately in a case of reclamation. The consumer has a right to file a dispute in the Consumer Disputes Board in a case of dispute between the online shop and the consumer.
ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestää Emännöintitoimisto Aamu

Kampanja-aika

Arvonnan kampanja-aika on 13.1.-31.3.2020

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 13.1.-31.3.2020 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto

Arvonnan palkintona on Verkkokauppa.comin 200 € arvoinen lahjakortti. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Henkilötiedot

Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajien arvontaan ja palkinnon perille toimittamiseen. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Arvonnan järjestäjä toimittaa palkinnon voittajalle Suomen rajojen sisällä.